Kristen Stewart

Direktlänk till inlägg 5 januari 2010

Nedräkning till Sundance: The Runaways (video)

Av kristenstewart - 5 januari 2010 19:45


Killen i videon pratar om tre fördelar och tre nackdelar med The Runaways. Detta är bara vad han säger, och han har inte sett filmen än så han baserar det inte på kvaliteten av filmen.


Fördelar:

  • Har redan ett filmbolag som äger filmen (jag förstår faktiskt inte vad orden exakt betyder, någonting "destubuded aporition", men jag antar att det är något sådant). Ibland kan det ta upp till ett år innan något filmbolag plockar upp filmen så detta är ett stort plus.
  • Kristen och Dakota [Fanning]drar uppmärksamhet till filmen så att den blir omtalad och många kommer att vilja se den. Många insider-källor som tex Access Hollywood kommer att intressera sig för filmen.
  • Den kommer ut i mars. Filmen kan leva på uppmärksamheten från Sundance utan att låta den blekna i månader, eftersom det bara går två månader från premiärvisningen. Men samtidigt så hoppar den över februari med chick-filmer som The Valentines day. Istället har The Runaways mars nästan för sig själv.

Nackdelar:

  • Filmen öppnar med att Dakota får sin mens. Det är sexuella inblandningar och även en del sådant mellan Kristen och Dakota.
  • Pratet om kyssen mellan K & D låter lite som pratet från en scen i Jennifers Body och den filmen gick det inte så bra för. På flera andra sätt går det att jämföra The Runaways med Jennifers Body, som inte hade så mycket publik. Och kommer det att finnas en kvinnlig publik till filmen? Twilight visar att det finns intresse, men kommer folk att vilja se när det inte är en romans i filmen eller utgår från en bokserie?
  • Kristen är den stora stjärnan och Dakota är en väldigt respekterad och känd skådespelare. Men ingen av dem har testat att locka till sig en stor box office. Vi får se om Kristen kommer att bli någon som drar in mycket utanför Twilight sagan.
 
 
Therese

Therese

6 januari 2010 11:29

Hej, vet du om The Runaways kommer till Sverige och när den har premiär här då?, skulle så gärna vilja se filmen :)
Kram

http://theresejohanssooon.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av kristenstewart - 1 februari 2010 00:00


Nu flyttar den här sidan över till Kristen S, där allt kommer att fortsätta som vanligt med uppdateringar dagligen, bara på ny adress samt med ny design.   Du hittar dit på kristens.blogg.se, hoppas att ni fortsätter att besöka bloggen där!  ...

Av kristenstewart - 31 januari 2010 23:27


Bättre sent än aldrig att lägga ut dagens.   Bildkälla ...

Av kristenstewart - 31 januari 2010 11:00

Imorgon börjar jag blogga på Kristens.blogg.se istället. Vill du veta varför kan du läsa det här eller här. Jag hoppas att ni som besöker bloggen här fortsätter att göra det på nya adressen! Lika mycket (om inte mer) uppdatering, lite mer struktur, n...

Av kristenstewart - 30 januari 2010 21:50

I februari kommer Kristen att vara på framsidan av Vanity Fair med bland andra Amanda Seyfried och Carey Mulligan. Ser ut som om det kommer att bli jättesnyggt! Det som är roligt med Vanity Fair är att de blandar olika skådisar / artister / kändisar ...

Ovido - Quiz & Flashcards