Kristen Stewart

Alla inlägg under november 2009

Av kristenstewart - 25 november 2009 17:04

Har uppdaterat och gjort om lite här till vänster. Bland annat under avdelningen Rekommenterat har jag lagt till en hel bunt med nya fansites om Kristen.


Finns det några svenska sidor som enbart fokuserar sig på den här talangfulla skådespelerskan? Skulle vara kul att ha kontakt med någon annan här i Sverige som har en blogg om Kristen Stewart! Utbyta tankar, nyheter och liknande. Hör av dig här i kommentarerna eller skriv i gästboken om du har en egen blogg om Kris eller om du vet någon så kan du gärna länka till den!

Av kristenstewart - 25 november 2009 16:38

Hittade den här tidningen på press-stop.se. Det är bland annat en poster på Kristen och Robert i den samt i alla fall en artikel om Kris. Sedan ser väl den den Bonus-tidningen som finns inuti kanske lockande ut (högra övre hörnet)? Kostar 89 kronor (+ eventuellt frakt.) Jag kommer inte ihåg om frakten kostar något när man beställer på Press-stop.


Twist:


Klicka på tidningen för större format.

Av kristenstewart - 25 november 2009 16:22

Klippen är från New York där Kristen var värd för en visning av New Moon.





Det är galet, eller hur?!

Av kristenstewart - 25 november 2009 15:59

För två dagar sen var Kristen och även Robert tillbaka i Los Angeles efter en lång promotion turné och en massa intervjuer. Har är några bilder från flygplatsen.


 



Klicka på bilderna för att se dem i större format.
Fler bilder finns på kris-stewart.org

Av kristenstewart - 25 november 2009 15:48


Jag älskar intervjuerna med Kristen för hon ger alltid olika svar! Det är inte samma sak hela tiden. Men måste de som intervjuar alltid ställa samma frågor? Eller vad tycker ni?

Av kristenstewart - 25 november 2009 07:41

Från och med nu börjar jag med "Dagens Kristen-bild". Jag ska försöka att lägga upp en bild varje dag, men de gånger jag inte är hemma kan det vara lite svårt. Då kan jag bjuda på en bonus nästa dag tex.


Dagens Kristen bild är från den 19 november i New York för "New Moon Cinema Society & D&G Screening" där Kristen var värd.



Källa: Kristen Stewart Central

Av kristenstewart - 24 november 2009 20:02

MTV har en intervju med Joan Jett där hon pratar om Kristen, som spelar Joan i The Runaways som kommer ut 2010.

Läs hela intervjun här.


Och här ett ett klipp med Joan, det är en del av vad hon säger i intervjun:

Ovido - Quiz & Flashcards