Kristen Stewart

Alla inlägg under december 2009

Av kristenstewart - 2 december 2009 23:19

Dagens bild får bli från premiären av Adventureland!


Av kristenstewart - 2 december 2009 22:20

Sista boken i The Twilight Saga, Breaking Dawn, kanske kommer att bli två filmer. Det går rykten om det, men inget är officiellt än. Om det blir så får vi se Kristen som Bella i tre filmer till! Vad tycker ni om detta? :)



Sources have confirmed that the final installment in the Twilight Saga will be broken up into two films, similar to the plans for Harry Potter and the Deathly Hallows. Said an insider of the movie studio's thinking:

"Knowing Summit, [the announcement] will be soon, with the giant success of New Moon. Why would they not stretch it out and make as much money as possible from this franchise?"


Läs mer här.


Fortfarande bara rykten dock. Vi får se hur det går med detta!



Av kristenstewart - 2 december 2009 17:24

Tycker att det är roligt att titta på gamla intervjuer med Kristen innan hon gjorde Twilight. Man ser vekligen att hon är samma person. All framgång verkar inte ha stigit henne över huvudet. Hon pratar fortfarande på samma sätt som förut, trots att hon verkar har vant sig lite med all uppståndelse kring henne (och Twilight). Självklart har hon blivit säkrare, det kommer ju naturligt. Men att hon gestikulerar, tar sig i håret och liknande, det är ju likadant som nu. Och liksom sättet hon pratar på, det är likadant också.


Det är något jag verkligen gillar med Kristen. Hon verkar vara en tjej som vet vem hon är och står för det. Med båda fötterna på jorden!


Av kristenstewart - 1 december 2009 18:43

Welcome to the Rileys har fått en egen Twitter-sida. Klicka här för att komma dit.

Av kristenstewart - 1 december 2009 18:30

MTV har en artikel om Breaking Dawn. Om den kommer att bli två filmer, vem som kommer att vara regissör och liknande. Inget är officiellt än! Vi vet fortfarande inte om det ens blir någon film (men varför skulle det inte bli det?).


"I think Chris Weitz should do it," [Kristen] said. "I had such a good experience with him on 'New Moon.' He was so considerate and there and passionate and compassionate. One of the nicest guys I've ever met in my life."

 

Läs hela artikeln här.


Källa till bilden

Av kristenstewart - 1 december 2009 18:13

Här är två nya bilder från Welcome to the Rileys. Jag har ju inget galleri här på min blogg, så hänvisar mest till kristen-s.org som är en sida med bara bilder. De har massor! Lägger ut bilderna här nu. Just de här är hittade på kristenstewartfan.us.


Welcome to the Rileys handlar om en problematisk ung kvinna som förenar ett par som glidit isär efter deras dotters död. Det har inte blivit officiellt när filmen kommer att släppas tyvärr. Men självklart skriver jag det när jag vet!



Av kristenstewart - 1 december 2009 17:43

De den genom att klicka nedanför.
Del 1

Del 2


Rekomenderar att titta på den! Faktiskt väldigt intressant :)

Av kristenstewart - 1 december 2009 00:58

Måste ursäkta för bristen på uppdatering i två dagar nu! Jag har haft fullt upp!

I söndags var det fyra handbollsmatcher + med en kompis i stan. I måndags var jag med en kompis och sen och såg Paramore. Samt att jag har fullt upp med skolan just nu.


Jag hoppas att ni kan ha överseende med detta! Men jag ska försöka att uppdatera mer idag (tisdag) och informera er om det senaste angående kstew! ;)


/Jossan

Ovido - Quiz & Flashcards